Kræftramte Shannen Doherty deler hjerteskærende billeder: Sådan ser hun ud uden hår

Hun er bedst kendt som den rebelske og følsomme Brenda Walsh fra tv-serien Beverly Hills 90210, men der er sket meget med skuespillerinden Shannen Doherty, siden hun i 1990’erne var rollemodel for alverdens teenagere.

I dag er den mørkhårede kendis 45 år og har et par forliste ægteskaber og flere tv- og filmroller bag sig. Og sidste år i marts fik Shannen Doherthy den chokerende: Du har brystkræft.

Læs ogsåJustin Timberlake og Jessica Biel sorterer babyer fra: Vil kun have dette køn

Forleden aften besluttede skuespillerinden, der er behandling for sin sygdom, at klippe sit lange hår og barbere sig skaldet, hvilket hun dokumenterede med en stribe sort-hvid billeder på Instagram.

Shannen Doherty har delt en stribe billeder, der viser forløbet, hvor hun siger farvel til sit hår, inden kemoterapien får al håret til at falde af. Ud fra billederne at dømme har det været en svær beslutning for hende. 

På de hjerteskærende billeder er hun omgivet af sine nærmeste - sin mor Rosa og sin bedste veninde Anne Kortrigh-Shilstat, der støtter hende i den svære tid.

'Beverly Hills 90210'-skuespillerens følgere på sociale medier hylder hende for at være modig og ærlig. Tusindvis har sendt deres varmeste tanker til Shannen Doherty på sociale medier.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip