Kræftsyg kvinde fyret på grund af sin sygdom - vent, til du finder ud af hvor hun arbejdede

En 51-årig kvinde fra Pennsylvania fik konstateret kræft. En uge efter blev hun fyret - direkte af sin chef, som er mundkirurg.

Chefen mente ikke, at Carol Jumper ville være stand til at gøre et effektivt stykke arbejde nu hvor hun var blevet syg og skulle bruge tid og kræfter på at klare sig igennem kemoterapien.

Det skriver Beaver Countain.

Men det var faktisk ikke selve fyringsgrunden, der for alvor gjorde kræftsyge Carol Jumper ked af det. Det var snarere måden han valgte at fyre hende på efter 12 års tro tjeneste hos mundlægen. Fyringen skete via et håndskrevet brev, som blev sendt til hende præcis en uge efter, at hun havde fået stillet den uhyggelige diagnose.

I brevet står der blandt andet:

“Symptomerne på sygdommen, den smertestillende medicin, du får brug for, og de bivirkninger, du får af kemoterapien, bliver betydelige og besværlige”

“Du vil ikke være i stand til at fungere på mit kontor på det niveau, det er nødvendigt, mens du kæmper for dit liv. På grund af det, er du fyret uden løn pr. 1. august.

Carol Jumpers forlovede, Dennis Smerigan, blev mildest talt rasende, da han fik det grå papir i hånden.

-Sådan en brev er der da ingen form for mand, der kan sende. Hun havde arbejdet for den mand på fuld tid i 12 år. Han ringede ikke engang til hende - han har ikke ringet til hende én eneste gang, siden hun blev syg, siger han til avisen.

Ifølge lægens advokat gjorde han “Det mest menneskelige”. Ifølge ham gjorde chefen hende arbejdsløs, så hun kunne få arbejdsløshedsstøtte under sin behandling, “med gensidig forståelse for, at hun kunne komme tilbage på arbejde, når hun fik det bedre”.
 

Se hele Carol Jumpers fyringsbrev her:

 

Dagens Gossip