Kræftsyg mor er død: Nåede ikke at få glæde af indsamlet halv million kroner, som skulle redde hendes liv

Tilbage i oktober 2014 skrev Dagens.dk om den unge mor, Maja Svensson, fra Ollerup på Sydfyn, der kæmpede en hård kamp for at vinde over kræften, der langsomt spredte sig og blev ved med at dukke op trods behandling.

Da de danske læger ikke længere var i stand til at hjælpe 35-årige Maja Svensson, startede hun og hendes søster en indsamling på hjemmesiden Caremaker for at skaffe penge til en immumterapi-behandling i Tyskland.

På kort tid donerede danskerne over en halv million kroner til den dødssyge Maja, som desværre var blevet for afkræftet til at rejse til Tyskland.

Læs også: Maja sætter rekord: Over en halv million indsamlet til den unge mors kræftbehandling

Nu skriver Fyens.dk, at Maja Svensson døde i sidste uge - den 18. februar. Hun nåede aldrig at få glæde af de indsamlede 540.000 kroner og efterlader sig mand og tre børn i alderen fire, syv og 10 år.

Co-funder og CEO hos Caremaker, Søren Nørgaard, oplyser, at Maja aldrig fik pengene udbetalt, og derfor går den halve million kroner til hendes efterladte børn.

- Vi har efter aftale med familien besluttet at øremærke pengene til hendes tre børn. Pengene blev samlet ind til Maja, så det helt naturlige for os er at lave en mindefond til dem, fortæller Søren Nørgaard til Fyens.dk.

Læs også: Kræftramt mor mangler 500.000 kr: Maja vil overleve for sine børn

Majas søster, Thilde Svensson, har tidligere udtalt til Dagens.dk, at Majas børn betød alt for hende. 

- 90 procent af hendes motivation er, at hun ikke kan overskue, at de ikke skal have deres mor, sagde Thilde Svensson.

Den tragiske historie om den fynske mor startede for tre år siden, da hun fik fjernet en kræftknude i låret. Siden viste det sig, at kræften havde spredt sig til den ene lunge. 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip