Krise på filmset: Fifty Shades of Grey bliver måske ikke så sexet som forventet

Kvinder verden over har sat kryds i kalenderen på valentines dag, når den længeventede film Fifty Shades of Grey får premiere - i håber om at filmen vil være spækket med hede sexscener præcis som i de tre bøger, som solgt over 80 millioner eksemplarer på verdensplan.

Læs også: Nu er traileren for Fifty Shades of Grey-filmen her

Men nye oplysninger fra Fifty Shades of Grey-filmset'et tyder på, at det bliver en sløj omgang uden den store lidenskab. For filmens to hovedpersoner, den uskyldige Ana og den mystiske mangemillionær, der spilles af Dakota Johnson og Jamie Dornan, har dårlig kemi, og det smitter af på de mange intime scener, forlyder det fra en kilde tæt på optagelserne ifølge Us Weekly.

Flere medier gisner om, at det nok kan være svært for to almindelige skuespillere at leve op til de meget kinkye beskrivelser med bondage, kærligheds-æg, pisk, håndjern og "torturredskaber", som læner sig op af porno.

Læs også: Beskidt video: Lars Løkke og Helle Thorning i hed flirt - så frække har du aldrig set dem

Det forlyder, at man har man været nødt til at tage mange optagelser med de to hovedpersoner om på grund af den manglende kemi og passion. Og ifølge Us Weeklys kilde prøver man under de nye optagelser at fyre op for lidenskaben, så især Ana fremstår mere sexet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med   

Film Studio Universal, som står bag filmen, benægter, at der skulle være problemer med noget, og de lover, at det bliver en hed og intensiv omgang.

 

Dagens Gossip