Krisepsykologer er på vej til truet skole i Nørresundby

I henhold til Aalborg Kommunes beredskabsplan er der blevet sendt et kriseteam med psykologer fra forvaltningen til Gl. Lindholm Skole i Nørresundby, efter at en person tirsdag lidt i 10 ringede og truede med at dræbe elever på skolen.

Det skriver Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune i en pressemeddelelse tirsdag omkring middag.

Kriseteamet skal hjælpe skolens ledelse med at drage omsorg for elever og personale, står der.

Klokken 16 vil der blive holdt et informationsmøde på skolen, hvor skolens ledelse, skoledirektøren og politiets indsatsleder vil fortælle forældrene om dagens hændelse, skriver Skoleforvaltningen.

Kriseteamet og Falck Healthcare deltager på mødet og vil fortælle, hvordan børn kan reagere oven på sådan en hændelse.

Nordjyllands Politi oplyser, at ingen er kommet til skade ved episoden. Ingen er anholdt i sagen, men politiet efterforsker på højtryk, oplyser politiet.

- Det er godt, at politiet er massivt til stede på skolen og sørger for sikkerheden for vores elever og personale, siger direktør i Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune Martin Østergaard Christensen og understreger:

- Skolens ledelse har handlet resolut i forhold til den trussel, der er indtelefoneret mod skolen. I øjeblikket har vi travlt med at tage hånd om alle på skolen og orientere forældrene.

Gl. Lindholm Skole skriver selv på sin hjemmeside, at politiet evakuerede skolen og spærrede alle udgange, da truslen kom ind. I løbet af få minutter var alle børn i klasserne, og lærerne blev hos børnene. Ifølge skolen vil der ikke blive skiftet lærere i løbet af formiddagen.

- Alt er således under kontrol, skriver skolen.

Ifølge skolen er undervisningen endnu ikke gået i gang i klasselokalerne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip