Kroatisk træner raser over dommere efter nederlag

Den kroatiske træner Slavko Goluza var særdeles utilfreds med det tyske dommerpar, der dømte EM-semifinalen mellem Danmark og Kroatien.

Danskerne vandt 29-27, og Goluza mener, at dommerne hjalp danskerne i finalen.

- Jeg har svoret, at jeg aldrig ville kommentere dommerne igen, men nogle gange havde jeg en følelse af, at det var bowling og ikke håndbold.

- Mine spillere faldt som kegler i midterforsvaret, og der blev ikke dømt noget mod de danske spillere. Vi spillede mod hjemmeholdet, og der var for mange kræfter mod os, sagde en bevæget kroatisk træner på pressemødet.

Spurgt ind til, hvilke kræfter, han mente, svarede han:

- Jeg talte med følelser, og så taler hjertet i stedet for hovedet. Jeg så udvisninger mod os og ikke den anden vej, sagde Goluza.

Ifølge flere kroatiske journalister brokkede Goluza sig også højlydt over hotelstandarden på de hoteller, kroaterne har boet på under EM.

Ikke i Herning, men i Brøndby og Aarhus, hvor kroaterne efter trænerens mening har 'levet som dyr'.

Den danske landstræner Ulrik Wilbek fandt det særdeles upassende, at hans kollega gik til angreb på dommerne.

- Jeg mener ikke, dommerne var særligt gode, men begge hold havde samme antal udvisninger. Jeg må sige, at det ikke er ret pænt gjort at skyde skylden for nederlaget på dommerne.

- Jeg husker, da Kroatien var vært for VM (2009, red.) og gik i finalen. Da var der ingen, der beskyldte dommerne for at have hjulpet dem.

- Det er ikke rart at høre, at vi kvalificerede os til finalen, men at vi ikke fortjente det, sagde Ulrik Wilbek.

/ritzau/

 

Dagens Gossip