Per Krøldrup ser rødt og rykker ned i Portugal

10/05/2014

Den tidligere landsholdspiller Per Krøldrup rykkede lørdag ud af den bedste portugisiske fodboldrække med sin klub, Olhanense.

Den 34-årige forsvarsspiller blev udvist med cirka 10 minutter tilbage af første halvleg, da hans klub tabte 1-3 ude til Vitoria Setubal.

Trods udvisningen formåede Olhanense at holde fast i et 1-1-resultat frem til midt i anden halvleg, men herefter scorede hjemmeholdet to gange.

Olhanense slutter sidst i den portugisiske liga efter en turbulent sæson, hvor klubben nåede at have tre cheftrænere.

Senest hentede klubben i januar den tidligere italienske landsholdsspiller Giuseppe Galderisi, som for 29 år siden dannede en giftig angrebsduo med Preben Elkjær, da Verona vandt det italienske mesterskab.

Den 51-årige Galderisi formåede dog ikke at styre klubben fri af nedrykningszonen.

Per Krøldrup kom sidste sommer til Olhanense på en etårig kontrakt.

Det skete, efter at han havde spillet nogle måneder for den italienske klub Pescara, som rykkede ud af Serie A, mens Krøldrup var i klubben.

Han har tidligere optrådt for blandt andre Udinese, Everton og Fiorentina.