Krohn-Dehli advarer: Albanien vil også frem på banen

Det danske fodboldlandshold skal tage næste skridt mod EM-slutrunden i 2016 lørdag aften i Elbasan, Albanien.

I den danske lejr er der generelt enighed om, at det bliver Danmark, som kommer til at have bolden mest i opgøret, men Michael Krohn-Dehli advarer alligevel mod at tro, at de albanske værter bare graver sig ned og venter på Danmark.

- Vi går på banen for at få de tre point, men vi ved, at det bliver svært, for Albanien vandt altså over Portugal på udebane, og det flot.

- Vi har set noget video med dem, og Albanien er ikke kun et hold, der stiller sig ned i forsvaret og venter på modstanderen. De prøver også at komme frem på banen nogle gange, og alt i alt har de faktisk et ganske udmærket hold, siger Krohn-Dehli.

Sammen med Christian Eriksen skal Krohn-Dehli formentlig stå for de kreative indslag, som kan være med til at knække Albanien.

Hvis Danmark ender med en vinde i Albanien, sætter danskerne den kommende modstander fra Portugal under et gevaldigt pres.

Med en dansk sejr i Albanien vil portugiserne nemlig være seks point efter Danmark inden holdenes møde i Telia Parken på tirsdag, og så kan Danmark med en gevinst over Portugal virkelig dufte EM-billetterne tidligt i kvalifikationsturneringen.

- Det tænker jeg slet ikke over. Jeg kan sagtens se, at vi med en sejr over Albanien virkelig kan presse Portugal, men jeg tænker bare på vores næste kamp, og det er den mod Albanien. Får vi tre point der, ser det rigtig godt ud, siger Krohn-Dehli.

Kampen mod Albanien begynder klokken 20.45.

/ritzau/

 

Dagens Gossip