Krohn-Dehli imponerer Olsen i ny rolle

Michael Krohn-Dehli har altid været en af Morten Olsens yndlingsspillere, men den tidligere Brøndby-anfører har dog spillet sig endnu tættere på landstrænerens hjerte på det seneste.

I sin klub Celta Vigo er han nemlig blevet prøvet af på en ny position, og eksperimentet er faldet meget heldigt ud, siger Olsen.

- Det er med et smil på læben, at jeg ser hans kampe, uanset hvilken position, han spiller.

- Men på det seneste har han spillet 6'er (defensiv midtbane, red.), og han tager et fantastisk ansvar med et stort løbepensum.

- Senest var det mod Real Madrid i weekenden, og det var fremragende. Det åbner nogle øjne for os andre, der ikke har mulighed for at teste ham af på den plads, siger landstræneren.

Han hæfter sig også ved, at Michael Krohn-Dehli er steget i graderne i det spanske efter sin ankomst for to år siden.

- For et års tiden siden så man typisk, når der var spillet 65 minutter, at skiltet med nummer 23 blev hevet op, og så blev han skiftet ud. Det sker ikke mere, og det viser, hvilken vigtig spiller han er, siger Olsen.

Michael Krohn-Dehli er blandt de spillere, der mandag blev udtaget til den landsholdstrup, der senere på måneden spiller testkampe mod Ungarn og Sverige.

Han skal formentlig slås med spillere som Kasper Kusk og Jakob Ankersen om pladsen på højre kant - med mindre altså, at landstræneren vil prøve ham af på den defensive midtbane.

/ritzau/

 

Dagens Gossip