Krohn-Dehli: Måske min sidste chance for et VM

admin

|

12/10/2013

Dagens topnyheder

30-årige Michael Krohn-Dehli vil være næsten fem år ældre, hvis han skal med til VM-slutrunden i 2018.

Så da 2-2-kampen hjemme mod Italien blev fløjtet af, var det sådanne tanker, som fes igennem hovedet på ham. Da var drømmen om at komme til VM i Brasilien revet itu.

- Nu har jeg ikke prøvet at være med til en VM-slutrunde, og det kunne måske godt være, at det var sidste chance for at prøve at komme med til sådan en.

- Så det var det, jeg havde i tankerne, da dommeren fløjtede af, siger Krohn-Dehli.

Danmark kom foran 2-1 efter 79 minutter, men Italien udlignede i overtiden af kampen.

- Vi spillede fint. Vi havde meget godt styr på dem, men de skulle bare bruge en aflevering og en god førsteberøring i første halvleg, så lå den i nettet.

- Men ellers spillede vi en god kamp, hvis man skal kigge væk fra den store skuffelse. Alt var lagt i kakkelovnen til, at vi skulle vinde den kamp.

- Der var en fantastisk stemning, og vi kom ud med god energi. Desværre kunne vi ikke lige holde den i 92 minutter, siger Celta Vigo-spilleren.

Krohn-Dehli mistede bolden i optakten til Italiens udligning til 2-2, og det ærgrede ham.

- Jeg kunne selvfølgelig også bare have sparket den op på 17. række, men jeg så, at der var plads og prøvede at spille den uden om ham.

- Det var måske en af de eneste ting, der ikke lykkedes i dag. Det var et af de valg, man traf. Og kigger jeg tilbage, skulle jeg have sparket den langt væk, siger han.

Krohn-Dehli lagde op til begge Nicklas Bendtners mål i kampen, og det var rart for kantspilleren at have Arsenal-angriberen tilbage på holdet efter næsten et års fravær.

- Man ved, at han fylder meget inde i boksen, og det var rart at have ham tilbage. Han scorede to kasser og lavede en god præstation. Det kan man ikke tage fra ham.

- Man har noget at sigte efter, når han er derinde. Han gik meget godt op og headede dem ind begge gange, siger Krohn-Dehli.

/ritzau/