Krohn-Dehli om rygter: Det er dejligt med den interesse

Michael Krohn-Dehli er blevet kædet sammen med et klubskifte til Sevilla efter denne sæson.

Celta Vigo-profilen vil hverken be- eller afkræfte rygterne, han fokuserer kun på onsdagens testkamp med fodboldlandsholdet mod USA i Aarhus samt søndagens opgør ude mod Frankrig.

- Det kan jeg ikke svare på. Jeg kan ikke sige så meget om fremtiden. Lige nu har jeg to kampe med landsholdet, jeg skal tænke på.

- Og bagefter har jeg en vigtig periode med Celta, hvor vi forhåbentlig først skal sikre os, at vi bliver i La Liga, og så må vi se, hvad vi mere kan nå, siger Krohn-Dehli.

Spanske medier har spekuleret i, at Krohn-Dehli allerede skulle have bestået lægetjekket i Sevilla. Den danske midtbanespiller forholder sig tavs, men er dog glad for interessen.

- Det er jo kun dejligt med den interesse. Det viser, at jeg gør nogle ting rigtigt. Det er bedre, at jeg hører sådan nogle ting, end at jeg ikke hører noget.

- Der er blevet snakket lidt mere om det, fordi folk også ved, at jeg har kontraktudløb til sommer, så interessen har været større, forklarer Krohn-Dehli.

Længere ude i fremtiden kan et skifte tilbage til Superligaen måske komme på tale, men ikke lige nu, hvor 31-årige Krohn-Dehli kan være med i den bedste spanske fodboldrække.

- Man kan jo aldrig sige aldrig. Men jeg kan ikke se, at det skulle være et tema nu, når jeg stadig er i fysisk form til at kunne klare at spille på et højere niveau, siger Krohn-Dehli.

Han ser frem til onsdagens kamp mod USA, hvor Danmark skal finde spillet fra 3-1-sejren ude over Serbien i november frem.

- Det er et stykke tid siden, at vi har spillet. Forhåbentlig kan vi gå ud og gøre en god figur. Vi vil helst ud at vinde og spille champagnefodbold. Vi ved også, at det ikke altid lykkes.

- Men det er det, vi altid går efter. Vi skal finde noget af det flydende spil frem, som vi viste mod Serbien i efteråret, så vi kan fortsætte den linje, vi lagde for dagen i den kamp, siger han.

Kampen mellem Danmark og USA fløjtes i gang klokken 20.15.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip