Krohn-Dehli om Sevilla-skifte: Der er snart en afklaring

Michael Krohn-Dehlis kontrakt udløber med den spanske klub Celta Vigo til sommer.

Alligevel holder den offensive spiller kortene tæt til kroppen, når snakken falder på, hvilken klub han skal spille for i næste sæson.

- Nu fylder jeg 32 år til sommer, og det er da klart, at jeg godt kunne tænke mig at tage et niveau op og spille europæisk fodbold, siger Michael Krohn-Dehli under landsholdets træning i Helsingør.

Rygterne har længe sat landsholdsspillere i forbindelse med den nyslåede vinder af Europa League, spanske Sevilla, men hovedpersonen selv er ikke meget for at svare på, om han skifter til Sevilla eller en anden klub.

- Jeg har ingen kommentarer. Jeg har været meget glad for at være i Celta, men vi kunne ikke blive enige om at forlænge kontrakten, siger Michael Krohn-Dehli.

- Der kommer snart en afklaring på, hvad jeg skal, tilføjer den tidligere Brøndbyspiller, og han bekræfter, at han er glad for at bo i Spanien.

Michael Krohn-Dehli har haft en fantastisk sæson i den bedste spanske række, hvor han var med til at sikre en overraskende ottende plads med Celta Vigo.

Landsholdet er i øjeblikket samlet forud for to landskampe i juni. Første kamp bliver venskabskampen den 8. juni i Viborg mod Montenegro, mens Serbien kommer på besøg i Telia Parken den 13. juni i den vigtige kvalifikationskamp, hvor Danmark kan tage et stort skridt mod EM-slutrunden i Frankrig næste sommer.

/ritzau/

 

Dagens Gossip