Kryptisk Kanye West: Jeg var skyld i mors død

I nummeret "Only One" synger Kanye West til sig selv gennem sin mor, og ligeledes har han flere tatoveringer, der hylder Donda West.

Rapperens mor døde i 2007 som 58-årig efter komplikationerne fra en plastikoperation, og det efterlader stadig West med et blødende hjerte og skyldfølelse, afslører han i den kommende august-udgave af magasinet Q.

Adspurgt hvad han har ofret for sin succes, svarer den 38-årige Grammy-vinder "sin mor".

- Hvis jeg ikke var flyttet til Los Angeles, havde hun stadig været i live. Jeg vil ikke forklare det nærmere, for det vil få mig til at bryde sammen, siger rapperen kryptisk.

Derfor prioriterer "Jesus Walks"-sangeren selv sin egen familie meget højt, og under sin nuværende turné har hans toårige datter North West stadig førsteprioriteten hos rimsmeden.

- Mens jeg er i Europa, skal jeg have seks timer med hende om dagen, fordi ellers ville jeg bare arbejde hele tiden, og hun ville blive planlagt rundt om mit arbejde. I stedet skal mit arbejde planlægges omkring hende, understreger West i interviewet.

Senere på året bliver West far for anden gang, når hans kone, tv-personligheden Kim Kardashian, føder parrets andet barn.

Den 34-årige realitystjerne har afsløret på Instagram, at det bliver en søn, der ikke ligesom storesøster North vil blive opkaldt efter et kompas.

- Jeg bryder mig ikke om South West. North vil altid være bedre retning, lød det fra Hollywood-divaen i satireprogrammet "Wait, Wait Don't Tell Me" radiokanalen NPR.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip