Kulørte, hvide, blomstrede eller vintage? Det fortæller dine tallerkner om dig

Tallerkner er åbenbart ikke kun noget, man lægger sin mad på og spiser af. De typisk runde stykker porcelæn sladrer nemlig om ejermandens personlighed.

Hvis dine tallerkner har guldkanter, blomster eller er lavet af plastik, sender de et klart signal, om hvad du er for en størrelse, skriver husmodersitet Goodhousekeeping.

Inden du panikker over, hvad dine arvestykker eller Ikea-tallerkner fortæller om dig, kommer her et udvalg af tallerkentyper og deres betydning:

Læs ogsåSe her, hvad en roses farve signalerer

- Blomstrede tallerkner: Du er en piget kvinde, der ikke kan få nok af blomster. For dig er livet lidt som et stort teselskab, og du er glad for at bære kjoler med tylskørt og perler om halsen.

- Vintage tallerkner: Du er glad for historie og kan godt lide at dagdrømme om, hvem der muligvis har brugt dine tallerkner for længe siden. Dit hjem er fyldt med familiebilleder og genbrugsmøbler og andre ting, der er nøje udvalgt og lavet med kærlighed. 

- Tallerkner med guld detaljer: Selvom disse tallerkner måske er lidt for fine til hverdagsbrug, så er du af den holdning, at alle dage skal være lige glamourøse, så du bruger dem hver dag. Og det gælder ikke kun med tallerkner, men også med møbler, tøj og hele din indstilling til livet. Der må gerne være lidt luksus og noget pænt at se på.

Læs ogsåFå psykologens svar: Det her betyder fem populære sexdrømme i virkeligheden

- Helt hvide tallerkner: Du er en madelsker og ønsker ikke at dine tallerkner skal stjæle opmærksomheden fra maden. Du laver gerne mad til mange mennesker, og da du ikke har noget kærlighedsforhold til dine tallerkner, ser du det heller ikke som nogen ulykker, hvis en gæst taber en tallerken på gulvet.

- Hver tallerken har sin farve: Du er fuld af liv og glæde og går ikke op i, om dine tallerkner er ens. Du bliver faktisk i godt humør, hvis din kop har en farve og din tallerken en anden farve. Og dine gæster bliver også udsat for farvemyldret.

- Plastiktallerkner: Der er kun en forklaring på denne slags tallerkner, og det er børn. Udover at plastiktallerknerne bringer lidt kulør og glæde ind i en travl hverdag, så er de pokkers robuste og kan holde til at børnene smider dem på gulvet i tid og utide.   

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip