Kulturbærer stopper og bliver ny assistent i FCM

admin

425 uger siden

|

23/05/2016

Dagens topnyheder

FC Midtjylland-anfører Kristian Bach Bak indstiller karrieren og bliver fra næste sæson Jess Thorups nye assistenttræner.

Jobbet som assistent er ledigt, fordi assistenten gennem de seneste fem år, Brian Priske, skifter til superligarivalerne fra FC København.

- Jeg er vildt taknemmelig for, at klubben giver mig sådan en chance. Det er det, jeg altid har drømt om, når karrieren er slut, og det er den så nu, siger Kristian Bach Bak i en pressemeddelelse.

I denne sæson har den 33-årige FCM-spiller været hårdt plaget af skader, og det har ledt tankerne ind på at gå trænervejen.

- Jeg er selvfølgelig ked af at skulle stoppe karrieren, men utrolig lykkelig over det, jeg skal.

- Jeg har i de senest par år vidst, at jeg gerne vil være træner. Og det er klart, når man har været skadet i et år, har man tænkt nogle tanker.

- Jeg har altid haft svært ved at sige nej til FCM, når de gerne vil have mig til noget. Og jeg er bare beæret og stolt over, at jeg skal være træner i min klub. Jeg glæder mig så meget og går ydmygt til opgaven, siger Kristian Bach Bak.

Den kommende assistenttræner har spillet hele sin karriere i FCM med undtagelse en afstikker til hollandske Heerenveen fra 2007 til 2010.

/ritzau/