Kun en sejr tæller for AaB mod Steaua Bukarest

Alt håb er ikke ude med uafgjort på Nordjyske Arena torsdag aften, men AaB er pisket til at jagte sejren mod Steaua Bukarest i fodboldens Europa League, hvis det skal være realistisk at tro på avancement til knockout-fasen.

Det erkender AaB-spillerne, som samtidig hæfter sig ved, at de med to spillerunder igen har skæbnen i egne hænder: To sejre vil stensikkert sende holdet videre til næste runde efter jul.

- Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at vinde. Hvis vi gør det, er det i vores egne hænder. Men matematisk er det ikke helt slut med uafgjort, lyder udregningen fra anfører Rasmus Würtz.

Hvis det slutter med pointdeling, vil Steaua fortsat være et point foran AaB inden sidste runde, og så vil rumænerne kunne holde de danske mestre bag sig med en sejr over Dynamo Kiev i den sidste kamp.

På det tidspunkt har Dynamo Kiev formentlig allerede vundet gruppen, og det kan gøre arbejdet lettere for Steaua.

- Vi er vel næsten tvunget til at vinde. Hvis vi kun spiller uafgjort, bliver det utroligt svært at gå videre, konstaterer Thomas Enevoldsen.

- Det vil ikke være helt forbi med uafgjort, men realistisk: Hvis ikke Dynamo Kiev har noget at spille for i den sidste kamp mod Steaua, så ved man ikke, hvad de kommer med, siger han.

AaB slutter selv med en udekamp mod gruppens bundprop, Rio Ave. Den kamp spilles 11. december.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip