Kunstmuseet Louisiana får helt usædvanlig kunstgave

Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk har modtaget en helt usædvanlig donation af kunstværker af kunstnerne Picasso, Miró, Kandinsky, Pollock, Dubuffet, Kiefer og Kelly. Værkerne er vurderet til over 100 millioner kroner.

- Det er med meget stor glæde, at Louisiana har modtaget otte enestående værker af Picasso, Miró, Kandinsky, Pollock, Dubuffet, Kiefer og Kelly fra Celia Ascher, skriver museet i en pressemeddelelse.

Celia Ascher er forhenværende leder af Riklis-McCrory-Samlingen i New York og en af Louisianas trofaste venner og generøse støtter siden 1977.

De otte værker var personlige favoritter, som indtil Celia Aschers død tidligere på året var ophængt i hendes private hjem i New York.

I anledning af donationen fra The Joseph and Celia Ascher Collection, der i alt omfatter 200 værker, er der lavet en ophængning af et udvalg på omkring 50 værker i Nordfløjens Jorn-rum.

Publikum kan se de nye værker fra 13. januar - 22. marts 2015.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip