Kvæstet mand fundet sovende på bagsæde i smadret bil

21/06/2014 12:58

admin

Nyheder

Mest læste i dag

En 31-årig mand fra Stevns blev natten til lørdag hårdt kvæstet, da han i sin bil kørte af vejen i et sving, så bilen rullede rundt flere gange.

- Han er i kritisk tilstand, men formentlig ikke i livsfare, siger vagtchef René Søe Pedersen, Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet undersøger nu, om manden var spirituspåvirket og skal sigtes for spirituskørsel.

Han blev efter ulykken fundet sovende på bagsædet i bilen, men betjente opdagede, at han havde alvorlige skader i hovedet. Han er blevet kørt til behandling på Køge Sygehus, hvor han skal på operationsbordet lørdag.

Politiet fik natten til lørdag en anmeldelse af, at en spirituspåvirket mand kørte rundt i en bil på Stevns. I første omgang kunne politiet ikke finde bilen, men et par timer efter kom anmeldelsen af et færdselsuheld ved Klippinge.

Foreløbig afventer politiet resultatet af en bilinspektørs undersøgelse af bilen og ulykkesstedet, samt nogle blodprøver, der skal afgøre, om den 31-årige har ført bilen, og om han har kørt bil i spirituspåvirket tilstand.

- Vi skal blandt andet have sammenlignet skaderne på bilen med hans skader, og vi er også ude og snakke med vidner for at finde ud af, hvad det er, der er sket, siger René Søe Pedersen.

Desuden skal manden selv afhøres, når han er rask nok til det.

Afhængig af resultatet af politiets efterforskning vil han blive sigtet for spirituskørsel.

/ritzau/