Kvamm til Hedegaard: "Du er syg i hovedet"

Skrevet af Sol Stoffregen

|

03/10/2013

Dagens topnyheder

Under en koncert har Nephew-forsangeren Simon Kvamm tilsyneladende ændret en line i bandets populære sang "Superliga". Ifølge Trykkefrihedsselskabets formand og islamkritikeren, Lars Hedegaard har forsangeren sunget "Lars Hedegaard er syg" i en live-udgave af sangen. Oprindeligt lyder teksten "Pia K er krig". Nu raser debatten mellem de to mænd.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

I et læserbrev i Berlingske har Lars Hedegaard udtrykt sin utilfredshed med Simon Kvamms nye version af sangen.

"I dag vil Simon Kvammerne - udover at tjene mange penge - være politikse filosoffer og moralske forgangsmænd. Jeg tror, det bliver en kortsigtet fornøjelse", skriver den 71-årige Lars Hedegaard blandt andet i sit læserbrev.

Dertil skriver Hedegaard også: "Jeg håber ikke, at jeg er syg, men det er ubestrideligt, at jeg har været det".   

Det har sat sindet i kog hos forsangeren, som på Belingskes hjemmeside har svaret igen. Her skriver rockmusikeren, at det er trist, at Hedegaard har været syg med cancer, men at det ikke har noget at gøre med hans valg af sangtekst. I stedet retter Simon Kvamm følgende besked til Lars Hedegaard:

"Når en person beskylder en hel verdensreligions fædre for at voldtage deres døtre, er det min klare vurdering (og min far er trods alt læge), at personen ikke er helt rask i hovedet".