Kvinde bed voldtægtsmands tunge af for at sikre DNA-beviser

I januar sidste år var Adele Barber på vej hjem fra lægen, da en mand rørte ved hende, mens de passerede hinanden på gaden.

Hun tænkte ikke nærmere over det, før han løb op bag hende og skubbede hende op ad en mur.

Den snarrådige kvinde har nu sikret sig, at manden er blevet dømt for det seksuelle overfald. Det fortæller hun til det britiske tv-show This Morning

Da overfaldsmanden stak tungen i munden på hende, bed hun hårdt til.

“Jeg tænkte, at jeg havde skadet ham, og at jeg bare skulle bide så hårdt som muligt, så det vil være tydeligt, at jeg ikke havde givet mit samtykke på nogen måde, og jeg kunne sikre så meget DNA som muligt, mens jeg forsøgte at påføre ham smerte nok til, at han ville give slip på mig,” forklarer hun.

Klog af skade
Det lykkedes hende at komme fri og løbe en mil - godt halvanden kilometer - hjem med overfaldsmandens tungespids i munden. Her ringede hun til politiet og sikrede sig, at bevismaterialet i form af tungespidsen kunne bruges.

Hendes kontante reaktion kom ikke ud af det blå. For ti år siden blev Adele Barber efter eget udsagn voldtaget. Sagen endte med, at den mistænkte gik fri, fordi der ikke var beviser nok.

Denne gang ville hun være sikker på at, der var beviser nok.

“Hvis du kan, så kæmp så hårdt imod som muligt, få så meget bevismateriale, du kan og få det hen til politiet så hurtigt som muligt,” siger hun.

 

Dagens Gossip