Kvinde brænder sin utro kærestes penis med et glattejern

Det gør ondt at opdage, at ens kæreste er utro. Men det kan så sandelig også gøre ondt at være utro. Det må den britiske kvinde Bronwyn Joy Parkers ekskæreste sande.

Da 22-årige Bronwyn Joy Parker opdagede, at hendes kæreste var hende utro med sin ekskæreste, fik hun af uransagelige årsager lov til at brænde hans tissemand som straf. Med et glattejern. Det skriver Daily Mail.

Manden havde været sammen med sin ekskæreste i to nætter, og det udløste altså en sæt konsensus mellem parret om straffen.

Læs også: Selvtægt: Pædofil voldtægtsmand får skåret penis af

Bronwyn Joy Parker troede til sit forsvar, at jernet ville give følelsen af at blive solskoldet. Men det resulterede i en tredjegradsforbrænding på den svitsede penis.

- Til at starte med så den bare brun ud på ydersiden, og det så ikke så slemt ud. Det så ud som, når man har tilberedt et stykke kød, sagde Bronwyn Joy Parker, der erklærede sig skyldig.

Kæresten var så flov over udseendet forneden, at han ikke turde gå til lægen til at starte med.

- Kort sagt vil hans penis være mærket for livet af ar, og han vil lide af adskillige problemer, herunder en dysfunktionel penis, for slet ikke at tale om de kosmetiske og psykologiske problemer forbundet med at blive forbrændt på sådan et sensitivt sted, sagde dommeren i sagen.

Dommeren understregede, at Bronwyn Joy Parker tidligere har udvist en meget jaloux adfærd – især I forbindelse med kærestens forhold til sin ekskæreste. Hun får dermed ni måneders fængsel for mishandlingen.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip