Kvinde bryder ind i bil, efter hun hører larm fra bagagerum: Det, hun finder, er svaret på manges bønner

Tiasha Chaplin troede ikke sine ører i mandags, da hun pludselig blev opmærksom på en tom men larmende bil på en parkeringsplads i Louisville i det østlige USA. Fra den tomme bil kom der bankelyde. Det skriver WAVE-TV.

Tiasha Chaplin ringede 911 for at fortælle om episoden. Men da hun kort efter gik forbi bilen igen, hørte hun bankelydene igen - de kom fra bilens bagagerum. En anden forbipasserende hørte en kvindestemme fra bilen sige: "Jeg kan ikke få vejret". Politiet var ikke dukket op endnu. 

Læs også: Tv-journalist dækker sag om forsvunden dreng - og så tager historien en drejning 

Tiasha Chaplin samlede alt sit mod og smadrede en rude i bilen med en sten, så hun kunne komme til at åbne bagagerummet. I bagagerummet lå en næsten bevidstløs kvinde. Det var 44-årrige Aundrea Stone, som med det samme blev kørt på hospitalet. Hun var stærkt dehydreret og havde brækket armen.

Fredag i sidste uge havde Aundrea Stone ikke hentet sin datter som planlagt, og familien slog straks alarm til politiet. Familie og venner ledte sammen med politiet efter Aundrea, men ingen kunne finde hende. Hele weekenden bad Aundreas kære til, at de ville finde hende i god behold. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Vi vidste, at noget var galt, fordi hun aldrig ville lade være med at hente sin datter, siger Aundrea Stones præst, Carl Fletcher til WAVE.

Den forkomne Aundrea har forklaret politiet, at en mand opsøgte hende, da hun fredag var ved at putte varer i sit bagagerum ved et supermarked. Manden var bevæbnet og truede den 44-årige mor til at sætte sig ind i bilen og køre rundt med ham i et par dage. 

 

Dagens Gossip