Kvinde dræbt og flere såret i knivangreb i London

En kvinde i 60'erne er dræbt, og fem andre er kommet til skade i et knivangreb onsdag aften i det centrale London, oplyser politiet i den britiske hovedstad.

Det er uklart, hvor slemt de andre er kommet til skade. En 19-årig mand er anholdt.

- Tidlige indikationer peger på, at mentalt helbred er en væsentlig faktor i denne sag, og det indgår som en stor del af efterforskningen, skriver politiet i London i en meddelelse ifølge The Telegraph.

- Men på dette stadie skal vi naturligvis være åbne i forhold til motivet, og derfor er terrorisme som motiv fortsat en del af efterforskningen, lyder det videre.

Anmeldelsen om en mand set med en kniv ved Russell Square kom klokken 22.33 lokal tid. Politiet anholdt seks minutter senere en mand ved hjælp af en strømpistol. Han befinder sig tidligt torsdag morgen på hospitalet.

Flere politienheder er sendt til stedet, lyder det.

The Guardian skriver, at Scotland Yards antiterrorenhed - kendt under navnet SO15 - tager del i efterforskningen.

Ifølge BBC er politiet massivt til stede i området, og det område, der oprindeligt blev afspærret, er senere blevet udvidet.

Desuden kan borgerne i London forvente, at der er mere politi på gaden end normalt, når dagligdagen begynder torsdag. Nogle af disse betjente vil bære våben.

- Vi beder offentligheden om at forholde sig roligt, årvågent og opmærksomt, skriver politiet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip