Kvinde efterlader børn alene hjemme i seks uger: Ville på drømmeferie i Australien

En kvinde har tilstået, at hun efterlod sine seks børn alene hjemme i seks uger, fordi hun skulle til Australien med hendes nye kæreste, som hun havde mødt online. 

Hun fortalte den ældste dreng på 14 år, at hun skulle ud og handle, og at han skulle holde øje med de andre børn, hvor den yngste kun var tre år gammel. 

Da moren ikke var kommet hjem efter fire timer, ringede den ældste søn til sine bedsteforældre, der alarmerede politiet. 

Tilståelsen faldt i et retsmøde, hvor retten skulle tage stilling til, om kvinden skulle i fængsel for omsorgssvigt

- De betjente, der mødte op på adressen efter bedsteforældrene havde alameret politiet, fandt et varmt, men beskidt hjem. Der var en del katte, og hjemmet lugtede af urin, forklarede anklageren, Patrick Sullivan, ifølge Daily Mail.

Selvom kvinden blev kontaktet af bedsteforældrene, nægtede hun at afbryde sin rejse, og i stedet lukkede hun sine profiler ned på sociale medier og stoppede med at tage telefonen. 

Morens forsvarer indvendte, at børnene ikke havde lidt overlast, og klarede sig fint i skolen, men retten valgte alligevel at give hende en betinget fængselsstraf på seks måneder med en prøvetid på to år. Ifølge Daily Mail slap kvinden for at skulle i fængsel, fordi hun er gravid med sit syvende barn. 

 

Dagens Gossip