Kvinde efterlader sine hunde i bilen for at handle: Det kom hun hurtigt til at fortryde

En amerikansk kvinde havde sine to hunde med i bilen, da hun var taget på indkøbstur.

Før hun gik ind for at handle, efterlod hun de to firbenede medpassagerer i bilen, men for at de ikke skulle få det for varmt, lod hun motoren køre, så hundene kunne nyde noget kold luft. Det skriver Metro.

Denne beslutning skulle kvinden dog hurtigt fortryde. For knap var hun gået ind i Walmart-butikken, før hendes bil begyndte at røre på sig.

En ansat i butikken fortæller, hvordan hun stod på parkeringspladsen, da en bil langsomt kom kørende imod hende.

Ud fra måden som bilen kom trillende på, troede den ansattte, at det måtte være én, hun kendte, der lavede sjov med hende.

Pludselig kunne hun dog ane to mærkværdige skikkelser på bilens to forreste sæder – begge med pels og strittende ører. Fuldstændig paralyseret måtte den ansatte hoppe af vejen, mens bilen med de to hunde bag rettet passerede forbi hende og ind i Walmart-butikkens mur.

Hverken hunde eller mennekser kom til skade ved ulykken, og for at gøre hele historien endnu mere bizart, så lykkes det endda den ene hund at rulle vinduet ned efter sammenstødet, så de to fartglade kompagnoner kunne forlade ulykkesstedet, som om intet var hændt.

Da de to hundes ejer, en kvinde sidst i 70'erne, kom ud fra butikken, var det til et forvirrende syn.

Det lykkes hende dog at få styr på sine to ballademagere, og da bilen ikke havde taget syndeligt skade, kunne de alle tre køre hjem igen efter episoden.

Lad os håbe, at det var kvinden, der kørte, denne gang.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip