Kvinde får opkald fra svindlere, der udgiver sig for at være fra skat - se hendes listige hævn

Rachel Fitzsimmons var fuld af forundring, da hun flere gange modtog telefonsvarerbeskeder fra en mekanisk stemme, som sagde, det var fra det amerikanske skattevæsen.

Stemmen bekendtgjorde, at hun skyldte penge i skat. Hvis hun ikke omgående ringede på et givent nummer og betalte det skyldte beløb, ville der blive lagt sag an mod hende.

Men hun havde lugtet lunten.

Det var selvfølgelig svindlere, der prøvede at narre penge ud af hende. Derfor besluttede hun sig for at få hævn - og filmede hævntogtet for at advare andre.

Videoen har hun lagt op på Youtube.

Læs også: Hun voksede hans boller i en ond prank: Nu tager han gruelig hår-hævn

I den kommer hun på telefonen igennem til en mand, der påstår, han hedder David Miller, selvom han taler med en tyk, indisk accent. Han virker dog ikke til at være den hurtigste knallert på havnen.

Først kan han ikke svare på, hvor meget hun skylder. Derfor siger Rachel Fitzsimmons, om det mon er 1000 dollars. Det svarer manden bekræftende på.

Dernæst spørger hun, hvordan hun kan betale, så sagen kan komme ud af verden. Det kan manden heller ikke helt svare på, så hun spørger, om han mon tager Visa-kort. Efter hun har forklaret ham, hvad et Visa-kort er, svarer han, at det kan hun godt.

Efter en længere samtale smider hun bomben.

- Jeg arbejder faktisk for skattevæsenet, og dette sker ikke. Så jeg er vel bare forvirret. Indser du, at I tager penge fra uskyldige mennesker? Jeg ved faktisk, hvad I gør, men det er ikke fair overfor…

Og der bliver samtalen afbrudt.

Videoen slutter med, at hun advarer om svindlerne.

Læs også: Valgte det forkerte offer: Voldtægtsmand nær kvalt, da kvinden låste hans hoved fast mellem sine ben

- Jeg ville ikke falde for det trick, men jeg er sikker på, at de også prøver det mod gamle eller svagelige derude. Og det er bare ikke i orden. Så jeg giver denne video til politiet og ser, om det kan hjælpe dem med at finde frem til dem, siger hun.

Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip