Kvinde fængslet for at chikanere sig selv på Facebook

Ved hjælp af falske profiler sendte 24-årige Michelle Chapman truende og grove beskeder til sig selv. Men i virkeligheden var det ikke hende selv, men sin far og stedmor, som kvinden var ude på at ramme.

Chapman gik nemlig til politiet og anmeldte chikanen af grov seksuel karakter og forklarede, at hun mente, at forældrene stod bag. Det skriver The Mirror.

I retten kom det frem, hvordan det hele havde været hævn fra den unge kvindes side.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

De grove beskeder dukkede op kort efter, at Michelle Chapman blev genforenet med sin far Roy Jackson efter 20 år uden kontakt. Mødet med faren nye kone gik dog knap så godt.

I begyndelsen var det Roy Jackson, som fik mærkelige beskeder fra en profil i sin hustrus navn. Senere begyndte det at vælte ind med ubehagelige og seksuelle hilsner på Michelle Chapmans egen profil. De var tilsyneladende afsendt af både faren, stedmoderen og andre slægtninge.

LÆS OGSÅ: Storebror voldtog otte-årig lillesøster efter netporno

Kvinden meldte sagen til politiet otte gange i løbet af 2011, og til sidst blev både Roy Jackson og hans kone afhørt. Da politiets internetefterforskere tog ordenltig fat på sagen, pegede pilen dog hurtigt i en hel anden retning, da alle de falske profil viste sig at tilhøre den 24-årige Michelle.

Hun endte med at indrømme i retten, at hun selv havde stået for den grove facebook-chikane, og dommen lød på 20 måneders fængsel. Michelle Chapman er den første person i Storbritannien, som er blevet dømt for at chikanere sig selv på Facebook. 

 

Dagens Gossip