Kvinde fængslet for flaskevold mod mand

En 29-årig kvinde er lørdag blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger efter et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg. Kvinden er sigtet for grov vold, oplyser Nordjyllands Politi.

Voldsepisoden udspillede sig fredag aften i en lejlighed på Poul Buås Vej, hvor en 28-årig mand blev påført en række skader i ansigtet.

Ifølge politiet var det kvinden, der stod bag, og hun har angiveligt brugt en knust flaske ved overfaldet.

Kvinden blev anholdt, efter at politiet ankom til stedet, og den 28-årige mand blev efterfølgende bragt til skadestuen til behandling for sine sår, som ifølge politiet ikke har været livstruende.

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi har vurderet, at overfaldet var så groft, at det var rigtigst at kræve kvinden fængslet omgående.

Den vurdering bakkede Retten i Aalborg op om, og hun skal nu tilbringe de næste fire uger bag tremmer, mens politiet efterforsker sagen.

Til den tid skal man så fra anklagemyndighedens side igen tage stilling til, om man vil kræve fængslingen opretholdt, og sagen skal da i givet fald endnu en gang indbringes for retten.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip