Kvinde fik 250 sting i skeden efter kraftigt sprøjt røg op mellem benene

Den nu 19-årige kvinde Shelby Clarke fortæller til Metro, at hun ikke er i stand til at nyde sex, ligesom hun frygter, at den forfærdelige ulykke vil gøre det sværere for hende at få børn.

Shelby Clarke besøgte parken med sin mor, stedfar og veninde Sarah i 2009, da hun fik lyst til at prøve parkens nyeste forlystelse, The Spectacular Dancing Water Fountain (det spektakulære dansende springvand, red.), der sendte stråler af vand op i luften i planlagte sekvenser.

Læs også: Mareridt i forlystelsespark: Rutschebane blev afsporet da den ramte et træ

I midten var den kraftigste  stråle, som sprøjtede i en højde på godt 60 meter.

- Der var en masse børn, der løb igennem strålerne, så Sarah og jeg ville også prøve. Men mens vi legede, blev jeg ramt af en meget kraftig stråle, siger Shelby Clarke.

- Den slog benene væk under mig, og jeg følte, jeg skulle på toilettet med det samme. Men så lagde jeg mærke til, at der var blod over det hele, siger hun.

Læs også: Søstre på 12 og 14 år døde i ulykke med pariserhjul

Den stakkels pige blev i al hast kørt til hospitalet, hvor hun blev syet med 250 sting både indvendigt og udvendigt. Det fik læger på hospitalet til at tro, at hun havde været udsat for et meget voldeligt seksuelt overgreb.

Efter ulykken har Shelby Clarke modtaget en erstatning på et sekscifret beløb, som bl.a. skal bruges på fremtidig behandling, når hun ønsker at få børn.

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip