Kvinde håner 3-årig børnehavedreng for ‘pigestrømper’ - moderens svar er perfekt

- Til moderen, der hentede sit barn i børnehaven. Du tror måske ikke, at jeg hørte dig, men lad mig forsikre dig, at det gjorde jeg.

Sådan starter Shona Campbell et indlæg på Facebook, hvor hun fortæller om en oplevelse i sin treårige søns børnehave.

- Da dit barn påpegede, at min søn havde hjerter på sine strømper og hånede med, at det var pigestrømper, rev du min tro på denne verden i stykker, fordi du var enig og lo sammen med dit barn, skriver Shona Campbell.

Shona fortæller, at hendes søn elsker hjerter, farven pink og at lege med dukker og barnevogne. Sønnen havde selv valgt strømperne i butikken og at tage dem på i børnehaven den dag.

- Hvorfor skulle vi lære vores børn, at bestemte ting er til piger/drenge? Hvis min søn vil have en kjole på, så kan han det. Hvis han vil have en stor blød hat på, så kan han det. Og hvis han vil have strømper på med hjerter, så kan han det, skriver Shona Campbell.

- Jeg opdrager min søn til at være hvem end, han vil være. Og jeg sætter ikke pris på, at folk som dig, gør grin med ham, fortæller ham, at han er forkert på grund af det, han har på - eller dikterer, hvad han skal eller ikke skal gøre eller have på, tilføjer hun.

Siden Shona Campbell skrev indlægget for fire dage siden, er det gået viralt med mere end 82.000 delinger, 140 likes og 68 kommentarer.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

To the mother at nursery picking up your child. You may have thought I didn't hear you but let me assure you I did!!...

Opslået af Shona Campbell på 24. marts 2016

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip