Kvinde har lavet yoghurt ved at bruge sin vagina - tilsat lidt blåbær

Synes du almindelig yoghurt er for kedeligt? Så er Celilia Westbrooks udgave måske lige noget for dig.

Den Phd-studerende kvinde fra University of Wisconsin, Madison, har nemlig eksperimenteret sig frem og lavet en meget personlig yoghurt - som er dyrket ved hjælp af hendes vagina. Det skriver Stylelite.

Læs også: 6 vaginal-lugte du skal kende og være opmærksom på

Ideen til den specielle yoghurt opstod, fordi Cecilia Westbrock var utilfreds med, at der er et hav et kogebøger med sæd-opskrifter, men ingen opskrifter, der viser, hvad kvinder kan udrette i køkkenet med deres ædlere dele.

Ved hjælp af en del kemi lykkedes det Cecilia Westbrock at fremstille to portioner "hjemmelavet" yoghurt, som skulle være rigtig god for tarmene.

- Alle vaginaer er hjemsted for hundredvis af forskellige typer af bakterier og organismer. De dominerende bakterier kaldes lactobacillus (herunder mælkesyrebakterier), som også er det, der nogle gange bruges til fx A38, ost og yoghurt, forklarer Cecilia Westbrock, der indsamlede de naturlige ingredienser med en træske og dyrkede det i en skål.

Læs ogsåMillioner kender hendes underliv - mød modellen til verdens mest populære sexlegetøj til mænd

Ifølge hovedpersonen selv smagte den færdige yoghurt, som hun tilsatte blåbær, lidt surt men ellers fint.

Hvis du er blevet fristet til at gøre Cecilia Westbrock kunsten efter, så advarer mikrobiologen Larry Forney mod det, da yoghurten kan være "dårlig", for vaginaudtaget også indeholder andet end mælkesyrebakterier.
 

 

Dagens Gossip