Kvinde havde sex med 'mand' i to år før hun gjorde chokerende opdagelse

Skrevet af Morten Larsen

10/09/2015

Dagens topnyheder

En grotesk historie har i disse dage fundet vej til flere nyhedsmedier på internettet, hvor man fremover nok skal lede længe efter en mere gak-gak fortælling.

Et af de medier, der har delt den spektakulære historie er helloU, der indledningsvis får forklaret læserne, at der her er tale om den absolut mærkeligste artikel på den britiske hjemmeside.

Historien drejer sig om en kvinde, der har flere gode grunde til at optræde uden hverken for- og efternavn i den bizarre fortælling, der tog sin begyndelse for fire år siden.

Tilbage i 2011 modtog hun en venneanmodning på Facebook fra en ukendt person med det lettere mystiske navn 'Kye Fortune'.

Kvinden accepterede forespørgselen på det digitale venskab, der hurtigt udviklede sig med masser af beskeder i begge retninger.

Det nye bekendtskab forklarede til kvinden, at han var halvt-filippiner og halv latino. En alvorlig trafikulykke var desværre årsag til, at manden nu skammede sig over en række store ar og brandsår på kroppen.

Lægerne på hospitalet havde desuden fundet frem til en alvorlig hjernetumor, så det var mildest talt op ad bakke for ham.

Facebook-beskederne udviklede sig efter noget tid til telefonsamtaler mellem de to mennesker.

Kvinden undrede sig lidt over mandens lyse stemme, men bortforklarede det med hans filippinske baggrund.

Så kom dagen, hvor de to turtelduer skulle mødes i den virkelige verden.

Den vansirede mand fik overtalt kvinden til at at tage et bind for øjnene, da han derved ikke behøvede at skamme sig.

Parret endte mødet med at have sex på et hotelværelse.

Og sådan fortsætte de med at mødes på hotelværelser - men kun lige indtil den dag, hvor kvinden anede uråd.

-Vi havde sex, da jeg tog fat i hans baghovedet. Det føltes ikke rigtig. Jeg satte mig op, mens han rejste sig op. Noget inde i mig skreg på, at jeg skulle fjerne tørklædet fra øjnene. Da jeg gjorde det så jeg, at Kye var Gayle, har kvinden forklaret i retten.

Læs også: Kvinde kører galt, mens hun bruger sexlegetøj bag rattet

Gayle var ikke bare en tilfældig fidusmager, men navnet på kvindens nære veninde.

I to år havde veninden haft en dobbeltrolle i kvindes liv – både som veninde og mystisk kæreste.

Nu er veninden, der hedder Gayle Newland, anklaget for en række seksuelle overgreb, der blev udført med hjælp fra en påspændingsdildo, mens hun gemte sit hår under en hat.

Derudover tapede veninden sin overkrop til i et forsøg på at skjule brysterne for kvinden med bind for øjnene.

I en række sms-beskeder raser den unavngivne engelske kvinde mod den nu tidligere veninde, der blandt andet har modtaget følgende besked:

'Du har været falsk, du manipulerede med mig. Falsk liv, falsk kærlighed. Er du overhovedet ægte? Du skulle spæres inde for dine handlinger.'

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler: