Kvinde indsamler 90.000 kroner til at udvinde sæd fra sin afdøde forlovede

Cameron Robinett på 25 år, var desperat efter at få børn med sin forlovede, den 22-årige Stephanie Lucas. Desværre døde han mandag af de skader, som han pådrog sig i en motorcykelulykke i fredags i Arizona, skriver Metro.

Efter hans pludselige død havde Stephanie kun kort tid til at udvinde hans sæd, men hun havde ikke råd til indgrebet. Derfor søgte hun hjælp på internettet.

På én dag lykkedes det hende at indsamle 65.000 kroner, så hun kunne indfri deres fælles drøm om at få et barn. Selve indgrebet koster 30.000 kroner. 

Inden hans død havde parret kigget på huse i Californien, hvor de kunne slå sig ned og stifte familie. Desværre nåede de aldrig så langt.

- Sorgen er meget stærk lige nu, men jeg føde hans barn, vores barn. Han ønskede at blive far, så nu fuldender jeg hans drøm, siger hun.

Stephanie Lucas ved endnu ikke, hvornår hun vil bruge den udvundne sæd. Den kan opbevares i et år, så hun har lidt tid at beslutte sig i.

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip