Kvinde lå død i 14 måneder, mens datteren boede i lejligheden over hende

10/01/2015 07:58

Kirstine Petersen

Nyheder
I dette hus fandt man Hope Ruller efter et tip fra et familiemedlem

Mest læste i dag

Liget af en 94-årig kvinde blev for nylig fundet på en adresse i Gloversville i New York. Hendes høje alder til trods efterforsker politiet lige nu omstændighederne omkring hendes død. Liget var nemlig fuldstændigt uigenkendeligt efter at have ligget i forrådnelse i cirka 14 måneder.

Datteren og barnebarnet til kvinden, som hed Hope Ruller, boede i lejligheden over den 94-årige mor og mormors hjem. Det vækker derfor undren hos politiet, at ingen har opdaget liget noget før.

Hope Ruller havde seks børn i alt. En af dem er Richard Ruller, der bor i en anden stat og derfor ikke har set sin mor længe. Da han i en telefonsamtale spurgte søsteren, altså overboen til deres mor, om hvordan moderen havde det, svarede hun tilbage i maj, at moderen havde det helt fint.

- Hun siger altid til mig, at det går godt med min mor. ’Hun er okay’, siger sønnen til news10.com.

Til jul sendte han sin mor et julekort og nogle penge på en check. Checken er hævet, men han hørte af gode grunde aldrig fra moderen.

- Hun var en vidunderlig mor. Hun var en vidunderlig kvinde. Hun har ofret meget for familien, fortæller han videre.

Retsmedicinere har udelukket, at Hope Ruller er blevet slået ihjel af fx en hård, stump genstand eller et skarpt objekt, men liget er så medtaget, at det er umuligt at undersøge det i detaljer.

Politiet forsøger nu at finde ud af, om der er tale om bedrageri af en art.