Kvinde lader tusindvis af væggelus spise af hende - hun skaber utrolig historie

Mens de fleste mennesker helst vil undgå nærkontakt med væggelus, opsøger canadiske Regine Gries de små, brune insekter og lader dem gnaske af hendes hud og suge blod.

Regine har lagt krop til mere end 180.000 væggelusbid nat efter nat. Sådan har det været de sidste fem år. Det skriver tv-kanalen whotv.com

Og det er helt med vilje. For Regine og hendes mand er biologer på Simon Fraiser University i Vancouver British Columbia, og takket være Regines hyppige blodofring har parret nu regnet ud, hvordan man tiltrækker og frastøder de små skadedyr.

Læs også: Børnefamilie angrebet af tusindvis af blodsugende lus i hjemmet: Er langsomt ved at blive spist levende

Parrets konklusion lyder, at væggelusene kommunikerer ved hjælp af lugt. Der er fem lugte, der tiltrækker lusene, mens stoffet histamin, som er et amin, der dannes i kroppen, har den modsatte effekt.

Den meget personlige forskning skal hjælpe mennesker, der plages af de små dyr. De fem lugte, som væggelusene holder af, kan bruges til at lokke dyrene i dødsfælder.

Et canadisk firma vil nu udvikle den første væggelusemadding og -fælde.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip