Kvinde ledte efter sin kat - blev muligvis gruppevoldtaget

En svensk kvinde beder offentligheden om hjælp, efter hun muligvis blev gruppevoldtaget i Malmø søndag aften.

Kvinden var på udkig efter sin kat. Ved en legeplads nær Gyllins have i bydelen Husie blev hun overfaldet bagfra og besvimede, skriver Aftonbladet

- Jeg husker ikke mere, end at jeg blev slået enten i baghovedet eller i ryggen og mistede bevidstheden, lyder det fra kvinden.

Da kvinden atter vågnede, hørte hun tre mænd tale på et fremmed sprog. En af de tre mænd var iført en hættetrøje. Ifølge kvinden hang hendes strømpebukser på det ene ben.

Hun ringede til en nabo, der kontaktede politiet. Kvinden, der er i 30-årsalderen kom på skadestuen til undersøgelse. Hun havde blå mærker over hele kroppen, og der var skader på hendes kønsdele.

Nu beder kvinden offentligheden om hjælp til at finde de tre gerningsmænd.

- Jeg har det ad helvede til og tør ikke sove. Det er et meget roligt område, men lige nu føles det meget usikkert, siger hun.

Politiet leder efter gerningsmændene, men kan ikke give flere oplysninger i sagen. På nuværende tidspunkt står det ikke klart, præcis hvor gerningsstedet er.

Læs også: Mor fra helvede: Melissa kom 14 måneder gammel datter i opvarmet ovn

For godt en uge siden blev der anmeldt en anden voldtægt i nærheden af området. Her blev en 14-årig pige voldtaget, da hun gik tur midt på dagen og blev hevet ind i en busk af en mand.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip