Kvinde mindes sin afdøde forlovede med disse usædvanlige bryllupsbilleder

To måneder før sit bryllup, døde Janines forlovede og efterlod hende i stor sorg.

For at håndtere sit store tab tog hun en beslutning. Hun ville lave en minde-photoshoot af sig selv i den kjole, hun havde fået speciallavet for sin afdøde mand, som ‘altid havde behandlet hende som en rigtig prinsesse.

Videoen og billederne, som kom ud af den meget mindeværdige fotoskydning, har hun nu delt på hjemme siden Del Sol Photography.

- Det var en utrolig rensende og følelsespræget oplevelse for os begge. Det fik Janine til at genopdage sine feminine sider og atter åbne øjnene for skønheden i verden, skriver fotografen bag billedet, Matt Addock.

For bedst muligt at vise den sørgmodige sjælefred, som Janine gerne ville have frem på billederne, blev billederne taget under vandet i en mexicansk flod.

- Jeg gjorde det, fordi jeg ville befri mig selv fra at have mistet min forlovede. Den her kjole var jo til ham, fortæller Janine om billederne

- Og jeg gjorde det, fordi John ville have ønsket, at jeg gjorde noget i den stil. Han var så udadvendt, og han ønskede, at jeg fik et rigtig godt liv, siger hun videre.

Samme dag, som billederne blev taget, skrev hun et brev til den afdøde forlovede, som hun hæftede fast på en ballon og lod svæve op i luften.

Se videoen og billederne herunder, og læs hele Janines historie hér. 

 

 

Dagens Gossip