Kvinde myrder eks’ens nye kæreste og efterlader koldblodig hilsen

En 22-årig kvinde er fundet brutalt myrdet i et skovområde ved Hallabrattet i den svenske kommune Askersund.

Det skriver vg.no.

En 24-årig kvinde sidder varetægtsfængslet for mord på den 22-årige, og skulle, ifølge anonyme politikilder, der har talt med den svenske avis Aftonbladet, have indrømmet et temmelig makabert mord.

Det er indtil videre uvist, hvordan den 24-årig kvinde fandt vej ind i den to år yngre kvindes lejlighed.

LÆS OGSÅ: Nu er det sket igen: Endnu et spædbarn efterladt i glohed bil

Efterforskningen peger på, at en nabo bankede på efter at have hørt en voldsom larm fra lejligheden. Det er tilsyneladende sket samtidig med, at den 24-årige mishandlede og stak den anden kvinde gentagende med en kniv. Hun åbnede ikke døren for naboen, men blev ved med at stikke med kniven.

Derefter har drabskvinden forladt stedet - med liget af den 22-årige - for at tage hjem og skifte tøj.

På vejen blev hun stoppet af politiet i en fartkontrol, men formåede at fremstå så iskoldt, at hun fik lov at køre videre.

LÆS OGSÅ: 102-årig plejehjemsbeboer dræber angiveligt sin nabo

Hjemme på sin egen bopæl hældte den 24-årige kvinde alkohol direkte ned i svælget på sit offer, for at få det til at se ud som om, at hun havde været kraftigt beruset.

Efterfølgende skulle hun have parteret kvinden og puttet samtlige kropsdele i plastikposer.

Tilbage på drabsstedet lagde drabskvinden en seddel til sin ekskæreste - offerets nuværende kæreste, hvor hun fortalte, at hun havde været forbi for at hente 'sine ting'. Til sidst ønskede hun ham held og lykke med det nye forhold.

LÆS OGSÅ: Mor anklaget for at forgifte sin søn: Ville have flere læsere på sin blog

Og så tog hun på arbejde med liget i lasten.

På arbejdspladsen - et lokalt supermarked - var der ingen, der bemærkede usædvanlig opførsel eller sindsstemning hos den 24-årige. Ikke ud over, at hun netop den dag bad om lov til at gå hjem tidligere end sædvanligt.

Efter arbejde kørte hun til en grusgrav ved et nærliggende skovområde, hvor hun gemte plastikposerne med den 22-åriges parterede lig.

Senere samme aften ringede morderen selv til politiet og erklærede sig skyldig i drabet på sin ekskærestes nye kæreste. Men hun forklarede politiet, at hun ikke havde planlagt mordet

 

Dagens Gossip