Kvinde nægtet indrejse i Thailand: Brugte sit pas som toiletpapir

Hun var for skamfuld til at indrømme den virkelige grund til, at der manglede sider i hendes pas.

Da britiske Faye Wilson var rejst til Thailand, nægtede sikkerhedspersonalet i lufthavnen hende at rejse ind i landet, fordi hendes personlige dokument var mangelfuldt. Derfor blev hun eskorteret tilbage til Storbritannien af en sikkerhedsvagt. Det skriver Metro.co.uk.  

Da hun ankom til paskontrollen, begyndte personalet at kigge hendes pas igennem. De undrede sig og spurgte, hvad der var sket med det.

- Jeg sagde bare, at jeg havde mistet siderne, fordi jeg var for flov til at give den rigtige forklaring, siger Faye Wilson.

Derefter blev hun deporteret tilbage til Dubai og derfra videre til Glasgow, mens hendes rejsedokumenter blev beslaglagt.

Den 28-årige frisør havde brugt to sider af sit pas til at tørre sig med, en aften hun havde været fuld i byen. Hun skulle tisse virkelig meget på vej fra én bar til en anden. Hun og en veninde tissede på vejen og besluttede sig for, at de kunne tørre sig med et par sider fra Faye Wilsons pas.

- Hvilket åbentlyst var virkelig stupidt, siger hun.

Læs også: Stor mystik: Kondisko med fødder skyller i land samme sted år efter år 

Efter planen skulle hun være rejst rundt i Asien en måned, inden hun derefter skulle være fløjet til Australien, hvor hun skulle være et år.

Da hun kom hjem til Storbritannien, ansøgte hun om at få et nød-pas. Det fik hun, og hun kunne flyve tilbage til sin ven i Thailand.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip