Kvinde ramt af biltyv på vanvittig flugt i Dalby

En biltyv på vild flugt fra politiet ramte torsdag eftermiddag en sagesløs kvindelig bilist, da de to biler kolliderede på Lindhardsvej i Dalby.

En patrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi opdagede klokken 15.20 en stjålen Audi på Vordingborgvej ved Herfølge. Bil var tidigere på dagen stjålet på Amager, men biltyven var ikke interesseret i at blive stoppet, da betjentene gjorde tegn til det. I stedet satte audien farten op og begyndte en over ti kilometer lang flugt. I høj fart racede bilen mod syd ad Vordingborgvej fordi krydsene ved sidevejene Kanderødvej, Turebyvej og Køgevej. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Vejene var glatte, og derfor måtte patruljevognen flere gange lægge afstand til flugtbilen. Men flere borgere i området viste betjentene, hvilken vej biltyven var forsvundet.

Den vilde flugt forsatte ind gennem Dalby, og da tyven svingede til højre ad Lindhardsvej, kørte han ind i en bil med en 32-årig kvinde fra Fakse Ladeplads bag rattet.

Biltyven fortsatte efter kollisionen, men kort efter standsede han bilen, og både han og en passager i audien forsøgte at stikke til fods.

Føreren og passageren blev kort efter indhentet og anholdt. Det drejer sig om to 24-årige mænd fra henholdsvis Køge og Kastrup. Efter endt afhøring blev mændene løsladt.

 

Vidner ilede den påkørte kvinde til hjælp, og hun blev kørt til Køge Sygehus. Hun slap for sammenstødet uden alvorlige skader.       
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip