Kvinde redder dødeligt såret koalabjørn med mund til mund

En australsk koalabjørn, der har fået kælenavnet Sean, var uhyggelig tæt på at miste livet forleden, men på grund af en stor indsats fra redningsfolk er Sean stadig i live. Episoden blev fanget på kamera. Det skriver Huffington Post.

I onsdags blev Sean ramt af en bil i Langwarrin ved Melbourne, og det hårdt sårede pungdyr tog flugten op i toppen af et træ.

Læs også: Mand finder druknet egern i pool og tager en modig beslutning

- Det er, hvad de fleste dyr ville gøre. Det er deres instinkt. Når dyr bliver såret, kan de skjule deres skader godt og flygte fra rovdyr. Koalaen så os mennesker som rovdyr, da vi ville hjælpe den, siger en talskvinde fra Wildlife Victoria, Amy Amato, til The Age. 

Redningsfolk forsøgte at få det eukalyptusbladspisende dyr ned fra træet. Men undervejs besvimmede dyret og faldt ned fra træet. Heldigvis greb brandmænd den sårede koalabjørn med et tæppe. Nede på jorden trådte den frivillige redder Michelle Thomas og hendes kollegaere til og gik i gang med genoplivning.   

Læs også: Mand fik øje på noget på vejen, som han ikke kunne ignorere

- Jeg åbnede dens mund for at se, om jeg kunne føle eller høre vejrtrækning, fordi jeg ikke kunne se, at brystet bevægede sig op og ned, forklarer Wildlife-redder, Michelle Thomas, til The Harald Sun.
     
Michelle Thomas tænkte, at med hunde skal man lukke deres mund og puste ind gennem næseboret, så derfor valgte hun samme teknik til koalabjørnen Sean i forsøget på at redde den.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

- Jeg ville ikke miste en helt sund koalabjørn, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre, så jeg tog en chance, forklarer den handlekraftige redder.

Sean kommer sig godt og har det fint, lyder meldingen fra Wildlife Victoria.

Se videoen - 01:45 begynder der at ske noget spændende - her: