Kvinde redder sin mands liv, da hun stikker ham ned

Et blodigt slagsmål mellem et ægtepar skulle vise sige at være livsreddende for den ene part. Det skriver det engelske medie Metro.

Da engelske 47-årige Margaret Parsons den 20. maj blev rasende på sin mand, 58-årige Gordon, i deres hjem i Launceston Cornwall greb hun en kniv og stak ham adskillige gange. Begge var påvirkede af alkohol.

Læs også: To-årig barn dør efter at have drukket af sin kop: Forældrene havde gemt metadon i koppen

Da den hårdt sårede Gordan kom på hospitalet for at blive lappet sammen, opdagede lægerne, at der var noget alarmerende galt med hans lever, som ikke skyldtes konens knivstikkeri. Og med det samme kunne lægerne begynde at behandle Gordon for leversygdommen, hvis ikke det var blevet opdaget, var det ikke sikkert, han havde levet mange år endnu.

Politi og dommer i Truro Crown Cout mente, at Margaret skulle direkte bag tremmer, men Gordon bad dommeren om at skåne hans kone for fængsel, fordi det var hendes skyld, at han fik livsnødvendige behandling.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Dommeren valgte alligevel at fængsle Margaret i 16 måneder for knivstikkeri.

Gordon har yderligere forklaret, at han stadig elsker sin kone, som har har været gift med i fire år, og, at han håber, at hun kan få hjælp. 

 

Dagens Gossip