Kvinde ryger i fængsel for at dræbe sin egen søn med salt

En 27-årig kvinde har dræbt sin kun 5-årige dreng i en bizar sag i New York, ifølge Reuters.

Moderen, Lacey Spears, blev i dag dømt for bevidst at have forgiftet sin søn med en dødelig dose salt, som hun blev ved med at tilføre hans sonde, mens han lå på sygehuset.

Læs også: Mor tvang sin partner til at voldtage 15-årig datter: Grunden er chokerende

Altimens bloggede modereren om sønnens skrækkelige lidelser, og lagde billeder på Facebook af drengen. Anklageren Doreen Lloyd udtalte sig om kvinden i retten:

- Hun blev ved med at fremstille ham som et sygt barn, for selv at få en bizar form for opmærksomhed. Hun brugte den sonde som et våben til at dræbe ham. Garnett Spears (sønnen red.) skulle have været i skole i dag, men det er han ikke, fordi hans mor myrdede ham.

Læs også: Mor anholdt efter tre ugers ferie: Efterlod børn alene hjemme til at sulte

Dommeren virkede frastødt af sagen og kaldte i retten kvinden for psykisk syg med sygdommen ”Münchausen syndrom”, der får en person til at sygeliggøre en anden person, som vedkommende derefter skal tage sig af. 

Anklageren ønskede, at Lacey Spears fik 25 års fængsel for at dræbe sønnen, der ellers var helt sund og rask, men trods dommerens afsky for handlingen, lød dommen på 20 års fængsel:

- Ved ikke at give dig den maksimale straf viser jeg dig noget, du ikke viste din søn: Nemlig nåde, forklarede dommeren.

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip