Kvinde: Sådan steger du den perfekte bøf og giver det bedste blowjob i morgen

Redaktionen

|

13/03/2015

Dagens topnyheder

Bøf og Blowjob-dag så dagens lys i 2010.

Idéen er en pendant til Valentinsdag, hvor mændene får mulighed for at vise deres kærlighed til den bedre halvdel via blomster og gaver.

Den officielle facebook-side 100.000 følgere, og nu har pornoproducenten Dane Jones, der står bag konceptet, fulgt op med en officiel hjemmeside. Siden støtter i øvrigt kampen mod brystkræft. 

Læs også: Bøf og blowjob: Nu er det snart mandens dag

Den indeholder både guides til, hvordan man steger den perfekte bøf og udfører filatio, så manden hviner af fryd.

Bøffen
Første skridt er at lade bøffen nå stuetemperatur. Tag den ud af køleskabet og lad den temperere i cirka 20 minutter.

Dernæst skal panden varmes. Den skal være varm, men ikke rygende varm. Hvis panden er for varm, bliver ydersiden branket, mens bøffen bliver rå indeni.

Smør bøfferne med lidt olie for at undgå, der kommer for meget på. Canolaolie eller peanutolie er bedst, men olivenolie kan sagtens bruges.

Så skal bøffen steges. 1-2 minutter på hver side, hvis den skal være rød. 2-3 minutter på hver side, hvis den skal være lidt rød. Eller 4,5 minutter per side, hvis den skal være gennemstegt.

Lad bøffen hvile efter stegning. Fjern bøffen fra panden, dæk den med folie og lad den ligge et lunt sted i 10 minutter.

Dernæst: Servér for den glade mand.

Blowjobbet
Hvad angår dagens formodentlige højdepunkt, vil vi skåne læserne for en udspecificeret beskrivelse.

Du kan dog finde inspiration i videoen nedenfor.