Kvinde sigtet for sygehusdrab er tilbage i retten: Ville hænge sig selv

Den 30-årige kvinde, som er sigtet for at have begået i alt tre drab og et drabsforsøg på Nykøbing Falster Sygehus, er tirsdag formiddag tilbage i Retten i Nykøbing Falster.

Her skal en dommer tage stilling til, om politiets beviser fortsat ser ud til at være så gode, at en varetægtsfængsling af kvinden kan forsvares.

Inden dommerens ankomst til retten taler den sorthårede kvinde kort med sin forsvarer, Jørgen Lange, der giver hende et glas vand.

Han vil høre, hvordan hun har det, og om et nyligt besøg fra hendes familie er forløbet efter planen.

Hendes stemmeføring er imidlertid så svag, at hendes svar ikke umiddelbart er til at høre for andre end forsvareren.

Ved retsmødets start har anklageren ønsket, at sagen holdes for lukkede døre.

- Der pågår stadig efterforskning og vidneafhøringer. Blandt andet derfor anmoder jeg om, at dørene lukkes, så informationer herfra ikke kan påvirke vidner, siger han.

Dommeren vælger at følge anmodningen og beder derfor pressen og andre tilhørere om at forlade lokalet.

Kvinden blev anholdt af politiet søndag 1. marts. Dagen efter blev hun fremstillet i et grundlovsforhør og har siden da siddet varetægtsfængslet.

Tidligere har både Retten i Nykøbing Falster og Østre Landsret slået fast, at der er begrundet mistanke om, at kvinden er ophavsmand til ét dødsfald samt drabsforsøget.

På Facebook skrev den sigtede selv på dagen for sin anholdelse, at hun havde haft den værste nattevagt nogensinde. Og at hun var parat til at hænge sig.

Politiet mener, at hun på vagten slog to mænd og en kvinde ihjel, og at hun derudover forsøgte at dræbe en fjerde, en kvinde.

Det skal være sket ved, at hun intravenøst gav dem et ukendt præparat, fremgår det af den sigtelse, som blev læst op i landsretten i midten af marts, og som blev gentaget tirsdag formiddag ved Retten i Nykøbing Falster.

Den 30-årige kvinde nægter sig skyldig, men udtaler sig i øvrigt gerne i retten, har Jørgen Lange tidligere fortalt.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip