Kvinde skriver rørende brev til baby, som hun vil abortere næste fredag

Et hjerteskærende brev blev torsdag aften lagt på det sociale medie Reddit af en gravid kvinde. Hun har planlagt en abort på fredag i næste uge og har skrevet et åbent brev til sit lille foster.

I kvindes brev står der:

Jeg kan mærke dig derinde. Jeg har fået dobbelt så stor appetit og halv så meget energi. Det knuser mit hjerte, at jeg ikke føler den fortryllelse, som jeg burde. Jeg er både ked af det og ikke ked af det. 

Læs også: Mirakel-baby overlevede abort

Jeg er ked af, at dette er et farvel. Jeg er ked af, at jeg aldrig vil møde dig. Du kunne have din fars øjne og min næse - og vi kunne lave vores egen traditioner, være en lille familie.
Men lille du, vi vil mødes igen. Jeg lover, at næste gang der er to striber på graviditetstesten, næste gang du er en realitet i mit liv, vil jeg være klar til dig.

Lille du, jeg ønsker du skal være glad. Mere end jeg ønsker gode ting til mig selv. Jeg ønsker det bedste for fremtiden. Det er derfor jeg ikke kan være din mor lige nu. Jeg er stadig selv ved at vokse op. Det vil ikke være fair at bringe et nyt liv i en verden, hvor jeg stadig er hjemsøgt af spøgelser fra det liv, jeg har levet.

Læs også: Josie vil have abort i 18. uge: Vil i stedet deltage i Big Brother

Jeg ønsker at du får alt det, jeg ikke havde, da jeg var barn. Jeg vil have, at du skal blive bedre end jeg nogensinde har været, og mere storslået, end jeg nogensinde bliver. Jeg kan ikke gøre det imod dig, som er gjort mod mig. Nemlig at plante et frø lavet af kærlighed og spontanitet ind i en have, og håbe, at det vil vokse på kun drømme. Kærlighed og spontanitet er smukt, men de har en lille værdi. Mens jeg har en masse drømme i mit hovedet, er drømmene ikke et tilstrækkelig effektivt redskab til at give dig en god og sikker fremtid. Jeg kan ikke tage imod dig. Ikke som livet er nu.

Jeg elsker dig, lille du, og jeg ville ønske, at omstændighederne var anderledes. Jeg lover, at jeg vil se dig igen - og næste gang, kan du kalde mig mor.

Hvad synes du om kvindes brev?

 

Dagens Gossip