Kvinde stikker mandlig bekendt i leveren med steak-kniv

admin

|

13/07/2014

Dagens topnyheder

En 62-årig kvinde stak lørdag først på aftenen sin 54-årige mandlige bekendt med en steak-kniv i den ene side af kroppen. Kniven ramte leveren, og offeret var i livsfare og måtte opereres.

Episoden fandt sted i en lejlighed på Hovedgaden i Tinglev lørdag ved 18-tiden, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Der var to vidner til stede i lejligheden, som omgående alarmerede politiet, og en ambulance kørte manden til Aabenraa Sygehus, hvor han omgående blev opereret.

- Han var i livsfare, men fik hurtig hjælp og menes nu uden for livsfare, siger vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi Jan Stokholm Andersen til Ritzau.

Da politiet kom frem til lejligheden, kunne betjentene anholde den 62-årige kvinde for drabsforsøget, ligesom gerningsvåbnet også var til stede. Politiet kan ikke oplyse nærmere detaljer om, hvad der gik forud for drabsforsøget.

- Den 62-årige kvinde og det 54-årige offer er gamle bekendte, ligesom det er venner af dem, der var til stede i lejligheden, da knivstikkeriet fandt sted.

- Kvinden har umiddelbart erkendt, at hun stak manden med kniven, men detaljer omkring motivet til drabsforsøget kan vi ikke oplyse mere om på nuværende tidspunkt, siger Jan Stokholm Andersen.

Den 62-årige kvinde er sigtet for drabsforsøg og vil blive fremstillet i et grundlovsforhør søndag.

/ritzau/