Kvinde stopper tricktyveri mod pensionist: Tyv måtte aflevere penge tilbage

I går formiddag ringede en 29-årig kvinde til politiet og fortalte, at hun og en anden havde tilbageholdt en udenlandsk kvinde, der havde franarret en ældre mand et større beløb i Roskilde. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Anmeldelsen kom kl. 10.13, efter den 29-årige kvinde på Hersegade i Roskilde havde hørt en 83-årig mand råbe, at han var blevet bestjålet, og at tyvene var lige i nærheden.

Læs også: Skolebørn anmelder deres ulovlige forældre til politiet

Den ældre mand havde kort forinden hævet 6500 kroner i en bank i Algade, og da han havde besvær med at komme ned af trapperne, kom en udenlandsk mand og kvinde ham til hjælp. Få sekunder efter opdagede han, at de to havde stjålet hans penge.

Den kvindelig tyv tog flugten ned ad Hersegade, mens den 83-årige råbte op. Det hørte den 29-årige kvinde, som tilfældigvis befandt sig i nærheden. Sammen med en mandlig vejarbejder tilbageholdt de den udenlandske kvinde. Mens den anden tyv forsvandt ad Algade mod øst.

Da politiet kom, kunne de anholde den kvindelige tyv, som viste sig at være en 40-årig rumæner, der pænt måtte aflevere de 6500 kroner tilbage til ejermanden.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Den rumænske kvinde blev sigtet for tyveri sammen med den flygtede mand og vil i dag blive fremstillet i grundlovsforhør i retten i Roskilde.

Politiet vil meget gerne have fat i den anden gerningsmand, der beskrives som: mand, mellemøstlig af udseende, sort kort hår, iført sort jakke og lyse jeans.
 

 

Dagens Gossip