Kvinde stukket ihjel i baggård i Odense

En kvinde er tirsdag blevet stukket ihjel i en baggård i Odense, oplyser Fyns Politi.

En mand er anholdt og sigtet for at have dræbt hende.

Der er tale om en 48-årig mand fra Odense, som nu er sigtet for drab. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor politiet vil kræve ham varetægtsfængslet. Det sker formentlig onsdag.

Kvinden var tirsdag eftermiddag endnu ikke endeligt identificeret. Men der er tale om en yngre kvinde, oplyser politiet.

Og politiet kender hverken motivet til forbrydelsen eller relationen mellem de to mennesker.

- Vi ved ikke, hvordan de kender hinanden, siger politikommissær Carsten Mogensen, Fyns Politi, til Ritzau.

Politiet fik klokken 11.47 anmeldelser på 112 fra en række borgere, der kunne se, at en mand stak en kvinde med en kniv.

Politiet er kort efter på stedet, hvor betjente finder kvinden liggende livløs og med tydelige tegn på, at hun er blevet stukket.

Omkring 10 minutter efter, at politiet ankom til gerningsstedet, blev den formodede gerningsmand anholdt lige i nærheden. Han var i første omgang stukket af, men var vendt tilbage og løb i hænderne på politiet.

Ifølge vagtchefen skete drabet i baggården til Klostervej 24 i Odense, hvor både manden og den afdøde kvinde bor. Ifølge politiet boede kvinden og manden tæt på hinanden, men de boede ikke sammen.

- Vi arbejder i øjeblikket på at fastlægge de nærmere omstændigheder omkring, hvad der præcis skete, siger Carsten Mogensen.

Da politiet ikke har fået identificeret kvinden, er de pårørende endnu ikke underrettet.

Politiet har i løbet af tirsdagen foretaget en række tekniske undersøgelser på gerningsstedet.

/ritzau/

.

Dagens Gossip