Kvinde takker tyve for at 'pimpe' hendes bil

Det er de færreste, der er taknemmelige overfor tyve, der stjæler ens bil, men i Becky Schoenigs tilfælde er det lige omvendt. 

Hun havde kun haft sin helt nye Ford Fusion i to måneder, da den blev stjålet i hendes indkørsel i St. Charles County i den amerikanske delstat Missouri sidste mandag. 

Men allerede tirsdag aften, blev bilen fundet igen, da politiet stødte på en gruppe unge mennesker med mistænkelig adfærd i en bil, der viste sig at være Becky Schoenigs. 

Det var dog ikke helt den samme bil, som den der forlod indkørslen dagen forinden. Da Becky Schoenig skulle hente den om onsdagen, fik hun et chok. 

- Tyvene havde spraymalet fælgene og tilføjet nye detaljer over hele bilen, de havde endda også planer om at tone ruderne, siger Becky Schoenig til ABC News.

- Alle grinede af det, og jeg havde også en del sjov med det. Det ligner en helt 'pimpet' bil, men der er dog også sket en del skader på den, siger hun. 

Hun valgte i første omgang at grine af episoden, og da hun lagde et billede ud på Facebook med titlen 'tak til biltyeven for at pimpe min bil', gik hendes oplevelse med de kreative biltyve viralt. 

Men nu bliver bilen bragt tilbage til sit nye oprindelige udseende, mens billedet af den festlige udgave får lov til at stå. 

 

 

Dagens Gossip